Bildkonst, Mediakultur (fotografering), Grafisk design och Inredningsdesign utgör det visuella studieutbudet vid YH Novia (Novia University of Applied Sciences). Vi finns i campus Allegro i Jakobstad, Finland.

 

Konst, kreativitet och projektundervisning ligger i fokus. Utbildningarna är på högskolenivå och omfattar 240 studiepoäng (fyra år). Som studerande kan man fokusera på ett av ämnena, eller göra sin individuella studieplan med delar från flera inriktingar.

Ansökan 14-28 mars 2018 (klockan 15.00) ! Ansökan görs via studieinfo.fi. Studiestart i slutet av augusti 2018.

Opiskele korkeakoulussa kuvataiteilijaksi, valokuvaajaksi, sisustussuunnittelijaksi tai graafikoksi!

Opinnot koostuvat 240 opintopisteestä ja kestävät neljä vuotta. Harjoittelu ja kontaktit työelämään ovat tärkeä osa opintoja. Opintojen aikana on hyvä mahdollisuus opiskella myös ulkomailla.

Opinnot ovat ruotsiksi, mutta opiskelijamme tulevat kaikkialta Suomesta ja Pohjoismaista ja omaavat eri kielitaustoja. Jos et puhu ruotsia – täällä sitä oppii!

Hakuaika 14-28.3 (klo. 15.00) 2018

Haku tapahtuu opintopolku.fi sivujen kautta, mutta jotta löydät oikeat opinnot, muista valita ruotsinkieliset opinnot suomenkielisten sijaan. Kielivalinnan löydät sivun vasemmasta laidasta.